Wij verbinden de wereld

Glasvezelaanleg, gasleidingen, elektriciteitskabels en waterleidingen; Aktief Team legt de verbindingen die u nodig heeft

AktiefTeam-amblem

Aktief Team: uw partner in grondwerk

Aktief Team B.V. is een landelijk opererende onderneming die hoog gespecialiseerd is in de aanleg en het onderhoud van glasvezels, straatmaker, gas water en elektriciteit aanleg. Wij doen al uw grondwerk. Als onafhankelijk specialist maken wij gebruik van internationaal gekwalificeerde en gecertificeerde producten en materialen die aan de hoogste normen voldoen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en flexibele partner voor de aanleg, renovatie en onderhoud: Aktief Team B.V. is uw sterke schakel in aanleg en renovatie en onderhoud.

Aktief-Team-Werkzaamheden

Wij Bieden

Elektriciteit

Ons team garandeert betrouwbare elektrische netwerken, zodat uw leef- en werkomgeving altijd verlicht en energiek blijft.

Gas

We zorgen voor veilige en efficiënte gasinfrastructuur, zodat uw omgeving altijd wordt voorzien van betrouwbare energie.

Water

Wij installeren robuuste waterleidingsystemen, zodat u altijd kunt vertrouwen op een zuivere en ononderbroken watertoevoer.

Glasvezel

We leggen superieure glasvezelverbindingen aan, zodat u kunt genieten van een ongeëvenaarde en razendsnelle digitale ervaring.

Onze partners in telecom

Bij Aktief Team B.V. werken we nauw samen met toonaangevende telecombedrijven om Nederland te voorzien van betrouwbare en snelle verbindingen. Dankzij onze strategische partnerships kunnen we glasvezelaansluitingen en andere geavanceerde netwerkinfrastructuren realiseren die zowel huishoudens als bedrijven van ononderbroken connectiviteit voorzien.

AktiefTeam-bam
AktiefTeam-vanGelder
AktiefTeam-allinq
zener-logo
AktiefTeam-VolkerWessels
circet-logo

Onze partners in elektra

Aktief Team B.V. werkt samen met gerenommeerde elektrische dienstverleners om robuuste en veilige elektrische infrastructuren te bieden. Onze partners helpen ons om hoogwaardige oplossingen te implementeren die bijdragen aan de efficiëntie en duurzaamheid van energievoorziening in heel Nederland.

logo-VSH
AktiefTeam-bam
siers_logo
AktiefTeam-vanGelder
ebn-vca-logo

Kom werken bij Aktief Team

Aktief-Team-Grondwerker

#aktiefteam

Bij Aktief Team B.V. ben je onderdeel van één van de meest dynamische infra-aanleggers van Nederland. Aktief Team is een bedrijf dat sterk gelooft in de kracht van samenwerking en investeert in haar medewerkers. We hebben projecten en werklocaties verspreid over heel Nederland.

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat Aktief Team B.V. voor u kan betekenen of heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Volg ons