Projecten van Aktief Team B.V.

Bij Aktief Team B.V. combineren we expertise met passie, en dat wordt weerspiegeld in elk project dat we ondernemen. Onze projectenpagina biedt u een uitgebreid overzicht van de diverse uitdagingen die we met succes hebben aangegaan en de initiatieven die momenteel onder onze vleugels zijn.

AktiefTeam-amblem

Projecten die Verbinden en Voeden

Bij Aktiefteam draait het allemaal om de essentie van infrastructuur. Of het nu gaat om het "verbinden met snelheid" door glasvezel, het garanderen van "veilige energie, altijd" met gas, het leveren van "zuiverheid bij elke druppel" water, of het "verlichten van uw wereld" met elektriciteit, onze projecten belichamen de kern van wat we doen. Elk project is een getuigenis van onze toewijding aan kwaliteit en efficiëntie

Aktief-Team-Rupskraan-Groot
Glasvezel

Verbinden met snelheid

Aktief-Team-Ditch-Witch
Gasleidingen

Veilige energie, altijd

Aktief-Team-Scheppen
Waterleidingen

Zuiverheid bij elke druppel

Aktief-Team-Waterleidingaanleg
Elektriciteit

Verlicht uw wereld

Lopende projecten

Klik op onze logo’s op de kaart om voor projectinformatie

Aktief-Team-Werkzaamheden

Missie & Visie​

Iedere dag zijn wij op zoek naar de juiste match. Of het nu gaat om een werkzoekende of een bedrijf wat zoekt naar een oplossing voor een arbeidsprobleem. De juiste werknemer inzetten daar waar vraag is naar iemand met zijn/haar kwaliteiten. Op deze manier daadwerkelijk meewerken aan een optimaal resultaat voor uw onderneming.

Naast de werknemer is natuurlijk de organisatie uiterst belangrijk. Wij hebben reeds meerdere jaren ervaring en schaven continue aan onze processen. Dit om de ook altijd wijzigende vraagstukken adequaat op te kunnen blijven lossen.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Bent u benieuwd naar wat Aktief Team B.V. voor uw project kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We verkennen graag de mogelijkheden met u.