Sinds 2012

Over ons

Aktief Team Logo met Naam Zwart

Missie & Visie​

Iedere dag zijn wij op zoek naar de juiste match. Of het nu gaat om een werkzoekende of een bedrijf wat zoekt naar een oplossing voor een arbeidsprobleem. De juiste werknemer inzetten daar waar vraag is naar iemand met zijn/haar kwaliteiten. Op deze manier daadwerkelijk meewerken aan een optimaal resultaat voor uw onderneming.

Naast de werknemer is natuurlijk de organisatie uiterst belangrijk. Wij hebben reeds meerdere jaren ervaring en schaven continue aan onze processen. Dit om de ook altijd wijzigende vraagstukken adequaat op te kunnen blijven lossen.

Ervaren personeel
Professioneel
Gecertificeerd
Resultaatgericht

Wij zijn Aktief Team

Aktief Team B.V. is uw sterke schakel in aanleg, renovatie en onderhoud. Als onafhankelijk specialist maken wij gebruik van internationaal gekwalificeerde en gecertificeerde producten en materialen die aan de hoogste normen voldoen.

Aktief Team bestaat sinds 2012 en is inmiddels 384 man sterk. Wij hebben 732 projecten succesvol afgerond en meer dan 3,6 miljoen huishoudens voorzien van een glasvezelaansluiting. Mede dankzij deze glasvezelprojecten hebben wij 185 kilometer gegraven in straten en 490 kilometer in buitengebied.

Waar wij goed in zijn

Aktief Team b.v. zorgt dat er glasvezel van top kwaliteit wordt aangelegd van de nieuwste glasvezel tot aan de traditionele telefoonlijnen. Wij zijn ervaren en gespecialiseerd in het goed, efficiënt en veilig aanleggen van glasvezelnetwerken. Wij maken gebruik van unieke technieken en bieden een totaaloplossing van sleuf loze graaftechnieken, het blazen en lassen van glasvezelkabels tot volledig aangelegde glasvezelnetwerken.

Grondwerk

Voordat we aan de slag gaan met het bestraten van een tuin of van uw project, voeren we nauwkeurig grondwerk uit. Op deze manier komt geen van de betrokken partijen voor ongewenste verrassingen te staan. U compleet ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel.

Glasvezelaanleg

Tegenwoordig is internet niet te weg te denken thuis en op het werk. Glasvezel speelt daarin een belangrijke rol. Onze jarenlange ervaring en expertise op gebied van Glasvezel aanleg maakt ons de beste en juiste keuze voor uw project.

Elektriciteitsaanleg

Aktief team B.V. legt complete laagspanningsnetten aan en voert renovaties uit. Van transformator tot meterkast, onze vakmensen wij hebben alle disciplines in huis voor uw project.

Huisaansluiting

Zodra het graafwerk voltooid is gaan wij aan de slag met het aanleggen van kabels of leidingen en verbinden wij deze met uw huis.

Oplevering

Bij de oplevering lopen wij alle stappen na, controleren wij of alles naar wens is aangelegd en testen wij de functionaliteiten van de aangelegde leidingen of kabels.

Waar werken wij?

    Certificaten

    Onze Partners

    Neem contact met ons op

    Wilt u weten wat Aktief Team B.V. voor u kan betekenen of heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!