Sinds 2012
Search
Close this search box.

Onze Partners: Sterke Samenwerkingen voor Uitzonderlijke Resultaten

Bij Aktief Team B.V. geloven we dat een sterke samenwerking leidt tot uitzonderlijke resultaten. Sinds onze oprichting in 2012 hebben we het voorrecht gehad om samen te werken met toonaangevende bedrijven in de infrastructuur- en telecomsector. Deze partnerships hebben ons in staat gesteld om meer dan 732 projecten succesvol af te ronden en meer dan 3,6 miljoen huishoudens te verbinden met hoogwaardige glasvezelaansluitingen.

Onze Partners

van gelder

Als een prominente speler in de civiele techniek, heeft Van Gelder een bewezen staat van dienst in het leveren van kwaliteit. Samen met Van Gelder streven we naar innovatieve oplossingen die voldoen aan de hoogste normen in de branche.

bam

BAM staat bekend om zijn uitmuntendheid in de bouw- en vastgoedsector. Onze samenwerking met BAM heeft geleid tot diverse succesvolle infrastructuurprojecten die veiligheid en duurzaamheid combineren.

allinq

Als specialist in telecominfrastructuur begrijpt Allinq het belang van betrouwbare verbindingen. Onze gezamenlijke inspanningen hebben geresulteerd in de naadloze integratie van glasvezelnetwerken in diverse regio’s.

VolkerWessels

Met een gedeelde visie op kwaliteit en duurzaamheid hebben we met VolkerWessels aan diverse grootschalige projecten gewerkt. Deze samenwerking staat garant voor innovatie en betrouwbaarheid.

circet Benelux

Circet Benelux, met hun expertise in telecommunicatienetwerken, heeft ons geholpen om state-of-the-art oplossingen te bieden aan onze klanten. Samen streven we naar digitale connectiviteit van wereldklasse.

zener

Zener’s reputatie in de telecombranche is ongeëvenaard. Onze samenwerking met Zener heeft onze capaciteit versterkt om toekomstbestendige telecomoplossingen te bieden.

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat Aktief Team B.V. voor u kan betekenen of heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!