Elektriciteitsoplossingen voor de Toekomst

AktiefTeam-amblem

Onze expertise in elektriciteitsdiensten

Aktief Team is toonaangevend in het aanleggen van complete laagspanningsnetwerken en het uitvoeren van renovaties. Van de transformator tot de meterkast, wij zorgen voor een vlekkeloze elektrische connectiviteit, onmisbaar in het moderne leven. De elektriciteitsinfrastructuur is een vitaal onderdeel van onze hedendaagse samenleving. Bij Aktief Team zijn wij er trots op dat wij een sleutelrol spelen in het voorzien van betrouwbare elektriciteitsdiensten.

Aktief-Team-Rupskraan-Groot
Kennisgebied

Laagspanningsnetwerken

Aktief-Team-Ditch-Witch
Kennisgebied

Renovaties

Aktief-Team-Scheppen
Kennisgebied

Infrastructuurprojecten

Aktief-Team-Waterleidingaanleg
Kennisgebied

Hoogspanning

Wat Wij Doen: Onze Elektriciteitspecialiteiten en Aanpak

Netwerkaanleg en Renovatie

Van transformator tot meterkast, wij leggen complete laagspanningsnetten aan en voeren grondige renovaties uit.

Openbare Verlichting en Infrastructuur

Deskundige installatie en onderhoud van openbare verlichting, van lantaarnpalen tot moderne laadpalen.

Graaf- en Grondwerkzaamheden

Professionele voorbereidende werkzaamheden, van graven tot kabelplaatsing, met een oog voor kwaliteit en precisie.

Sanering en Specialisaties

Gespecialiseerde diensten voor een veilige en effectieve sanering van verouderde systemen en geavanceerde verbindingstechnologie.

Complete Elektriciteitsnetwerken

Aktief-Team-Waterleidingaanleg

Laagspanningsnetten

We leggen hoogwaardige laagspanningsnetten aan die zowel huishoudens als bedrijven betrouwbaar van stroom voorzien. Onze experts zorgen voor een soepele installatie, van initiële planning tot eindoplevering.

Aktief-Team-Graafmachine-Kiepmachine

Middenspanningsnetten

Met de expertise om robuuste middenspanningsoplossingen te leveren, ondersteunen we grotere infrastructuur en industriële projecten, waarbij de focus ligt op duurzaamheid en efficiëntie.

aktief team contact

Renovaties

Naast de aanleg van nieuwe netten, specialiseren we ons in het renoveren van bestaande systemen, zodat ze voldoen aan de huidige normen en technologieën.

Openbare Verlichting en Infrastructuur

Lantaarnpalen

Van traditionele tot hedendaagse ontwerpen, we installeren en onderhouden lantaarnpalen die de veiligheid en esthetiek van openbare ruimtes verbeteren.

Aktief-Team-Goot
Aktief-Team-Goot

Laadpalen

Als vooruitstrevende dienstverlener ondersteunen we de overgang naar groenere transportoplossingen door efficiënte en betrouwbare laadpalen voor elektrische voertuigen te installeren.

Overige Openbare Verlichting

Buiten de standaardoplossingen bieden we op maat gemaakte verlichtingsoplossingen voor speciale projecten en locaties, altijd met een focus op kwaliteit en duurzaamheid.

Aktief-Team-Goot

Graaf- en Grondwerkzaamheden

Aktief-Team-Waterleidingaanleg

Graven & Voorbereiding

Onze teams zijn uitgerust met geavanceerde apparatuur voor nauwkeurig graafwerk, essentieel voor de voorbereiding van elk elektriciteitsproject.

Aktief-Team-Graafmachine-Kiepmachine

Kabelplaatsing

Of het nu gaat om laag- of middenspanningskabels, we zorgen voor een deskundige plaatsing met minimale verstoring van de omgeving.

aktief team contact

Landschapsherstel

Na afronding van een project, zorgen we ervoor dat het landschap wordt teruggebracht naar zijn oorspronkelijke staat, met aandacht voor milieu en esthetiek.

Compleetsanering

Sanering is cruciaal voor het veilig en efficiënt updaten van verouderde elektrische systemen. Bij Aktief Team B.V. voeren we een volledige sanering uit, waarbij we oude kabels en componenten zorgvuldig verwijderen en vervangen door moderne, betrouwbare oplossingen.

 
Aktief-Team-Werkzaamheden

Geavanceerde Verbindingsmoffen

Verbindingstechnologie staat niet stil. Ons team is gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van eindmoffen, aftakmoffen en andere geavanceerde verbindingscomponenten, waardoor een naadloze en veilige elektriciteitsvoorziening wordt gewaarborgd.

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat Aktief Team B.V. voor u kan betekenen of heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!