Sinds 2012

Diensten

Veilig, kwalitatief & gespecialiseerd

Aktief Team B.V. is een landelijk opererende onderneming die hoog gespecialiseerd is in de aanleg en het onderhoud van glasvezels, straatmaker, gas water en elektriciteit aanleg. Wij doen al uw grondwerk. Als onafhankelijk specialist maken wij gebruik van internationaal gekwalificeerde en gecertificeerde producten en materialen die aan de hoogste normen voldoen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en flexibele partner voor de aanleg, renovatie en onderhoud: Aktief Team B.V. is uw sterke schakel in aanleg en renovatie en onderhoud.

Bekijk wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Grondwerk

Voordat we aan de slag gaan met het bestraten van een tuin of van uw project, voeren we nauwkeurig grondwerk uit. Op deze manier komt geen van de betrokken partijen voor ongewenste verrassingen te staan. U compleet ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel.

Aanloop
Graven
Controle
Voorbereiding
Huisaansluiting
Oplevering

Waterleidingaanleg

Aktief Team B.V. is gespecialiseerd in het onderhouden, aanleggen en het uitbreiden van installaties voor waterleidingen met daarbij behorende afvoeren. Wij werken met een team van ervaren en vakkundige specialisten.

Het aanleggen en uitbreiden van waterleidingen doen we altijd volgens de geldende normen en voorschriften. Een leiding is al snel een doorn in het oog, dus we zorgen ervoor dat de leidingen netjes worden weggewerkt.

Gestuurde Boring & Boogzinkers

Aktief Team B.V. is gespecialiseerd in gestuurde boringen, boogzinkers en aanleggen van ondergrondse infrastructuur op gebied van waterleidingen, glasvezelkabels, telecommunicatiekabels en elektriciteitskabels.
Dankzij jaren lange ervaring en specialisme leven onze medewerkers maatwerk met de hoogste kwaliteit.

Gasaanleg

Aktief Team B.V is gespecialiseerd in het aanleggen en renoveren van gasleidingen. Dat specialisme heeft betrekking op alle aspecten. Heel belangrijk daarbij is onze kennis van risico’s en veiligheidsprocedures.

Onze medewerkers zijn zich bewust van de risico’s en gaan zorgvuldig te werk. Zo is het hun tweede natuur geworden om voortdurend controles uit te voeren en garanderen wij minimale risico’s en maximale veiligheid. Elk team werkt onder leiding van een Eerste Monteur Gas. Alle betrokken medewerkers zijn vakmannen die opgeleid zij voor het werken aan en om het gasnet.

Elektriciteitsaanleg

Aktief team B.V. legt complete laagspanningsnetten aan en voert renovaties uit. Van transformator tot meterkast, onze vakmensen wij hebben alle disciplines in huis voor uw project.

Aktief team B.V. legt complete laagspanningsnetten aan en voert renovaties uit. Van transformator tot meterkast. We hebben hiervoor vakmensen in huis (opgeleid). Vaak is ons werk onderdeel van een groter infrastructureel project. U zult onze flexibiliteit qua planning en even proactieve als transparante communicatie dan waarderen. Onze uitvoerder en de monteurs werken altijd nauw samen met de opdrachtgever.

Aanloop
Graven
Controle
Voorbereiding
Huisaansluiting
Oplevering

Glasvezel van Aktief Team

Glasvezelaanleg

Tegenwoordig is internet niet te weg te denken thuis en op het werk. Glasvezel speelt daarin een belangrijke rol. Onze jarenlange ervaring en expertise op gebied van Glasvezel aanleg maakt ons de beste en juiste keuze voor uw project.

Aanloop
Graven
Controle
Voorbereiding
Huisaansluiting
Oplevering

Aktief Team b.v. zorgt dat er glasvezel van top kwaliteit wordt aangelegd van de nieuwste glasvezel tot aan de traditionele telefoonlijnen. Wij zijn ervaren en gespecialiseerd in het goed, efficiënt en veilig aanleggen van glasvezelnetwerken. Wij maken gebruik van unieke technieken en bieden een totaaloplossing van sleuf loze graaftechnieken, het blazen en lassen van glasvezelkabels tot volledig aangelegde glasvezelnetwerken.

Aktief Team Aanloop
Aanloop

In deze fase gaan wij met u om tafel om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Wij stellen een plan van aanpak op en komen met een aanbod.

AktiefTeam-Graafmachine
Voorbereiding

Voordat we starten voeren we nauwkeurig grondwerk/onderzoek uit om graafschade aan kabels en leidingen voor te komen. Wij kunnen daarbij trilplaat, laserapparatuur en/of trekker met kiepkar inzetten. Wanneer nodig verzorgen wij ook de bronbemaling.

Wij zorgen ervoor dat het werkgebied veilig wordt gemaakt voor omwonenden en ons personeel.

AktiefTeam-Grondwerk
Graven

Alvorens er wordt gegraven wordt er een ronde gedaan zoals geschreven in het veiligheidsbeleid. Voor dat we echt beginnen met graven gaan we alle leidingen en kabels vast stellen om schades voor te komen. Onze ervaren personeel gaat aan de slag met graven, om te beginnen met alle sluitingen/glasvezel te verplaatsen.

Aktief Team Huisaansluiting
Huisaansluiting

Zodra het graafwerk voltooid is gaan wij aan de slag met het aanleggen van kabels of leidingen en verbinden wij deze met uw huis.

Aktief Team Oplevering
Oplevering

Bij de oplevering lopen wij alle stappen na, controleren wij of alles naar wens is aangelegd en testen wij de functionaliteiten van de aangelegde leidingen of kabels.

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat Aktief Team B.V. voor u kan betekenen of heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!